yala skin and care

<meta name="google-site-verification" content="Z1JuEwMcUSSrlFOQ-JG0391qEK3Nfhbc3tElurFFGis" />
<meta name"google-site-verification" content="Z1JuEwMcUSSrlFOQ-JG0391qEK3Nfhbc3tElurFFGis" />

AAN HUIS

Handig, een schoonheidsspecialiste die aan huis komt. Om dit goed en vlot te laten verlopen, maak ik graag enkele afspraken met jou.

 

 

Ik reken geen verplaatsingskosten aan. Wel vertrek ik van een minimale besteding van 25 euro. Twijfel je of je te ver af woont? Neem dan even contact en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Ik doe mijn uiterste best om tijdig op de afspraak te verschijnen. De verkeersomstandigheden heb ik echter zelf niet in de hand. Ik geef je tijdig een seintje als ik hierdoor meer dan 15 minuten te laat op de afspraak zou verschijnen.

 

Annuleringen kunnen enkel via de telefoon en bij voorkeur ten minste 24 uren voor onze afspraak.

 

Ik voorzie zelf in het nodige materiaal: behandeltafel, schone handdoeken, producten. Het is belangrijk om over voldoende ruimte, water én stroom te beschikken. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een plaats in/vlakbij de keuken of de badkamer (indien mogelijk uiteraard). Om waterbesparend te kunnen werken is ook een waterkoker handig.

 

Gezien de veelheid aan spullen die ik meebreng, is de mogelijkheid tot parkeren belangrijk. In een appartement is het voor mij noodzakelijk dat er een lift aanwezig is. Het opstellen en afbreken van alle materiaal zal telkens een 10-tal minuten in beslag nemen. 

 

Ontharingen dienen vooraf aangevraagd te worden. Ik werk met lauw-warme hars die vloeibaar moet gemaakt worden. Dit neemt enige tijd in beslag. De beschikbaarheid van stroom is dus ook belangrijk.

 

Gezien de verplaatsingen die ik moet maken, is het enkel mogelijk om afspraken telefonisch of via mail te maken. Ben ik telefonisch niet bereikbaar, dan ben ik vermoedelijk aan het werk. Laat een bericht achter, stuur een mail of probeer het later gewoon nog een keer.

 

Betalingen gebeuren contant aan het einde van de behandeling, indien mogelijk graag gepast. Op de website vind je alle prijzen.